VideoTEKA Telenoika VideoTEKA Telenoika VideoTEKA Telenoika VideoTEKA Telenoika VideoTEKA Telenoika VideoTEKA Telenoika VideoTEKA Telenoika VideoTEKA Telenoika

Microfeel

 

Información disponible sólo en catalán momentáneamente

Microfeel és el projecte de música electrónica de Sebastian Seifert, resident a Barcelona des de fa més de 10 anys. En aquesta oportunitat estarà presentant tracks del seu recent disc, Polaroid Soundtrack i noves composicions per a una sessió Ambient.

Sebastian Seifert és l’home darrere de sentiment i textures per a figures en trànsit…L’última entrega de la seva col·lecció és Polaroid Sountrack, un relat sobre les metrópolis globals que funciona com a a recorregut sonor.

El Live set de presentació del que podrem gaudir combinarà els temes de l’àlbum, acompanyament ambiental a un vaitjer abismat en la seva evolució nocturna per la urbe, amb audiovisuals que recorren el skyline de l’arquitectura de la ciutat. Són els sons orquestrals, les percussions i els sons mecànics que conformaran aquest concert audiovisual a través de la “metròpolis electrònica”, en combinació amb imatges obtingudes mitjançant abstraccions d’interfícies com a Goolgle Maps i animacions 3D.

Microfeel ha participat com a artista invitar a festivlas com: MUTEK (ES), SONAR (ES), OFF(ES), FILE SANPABLO (BR), BALTÂ NAKTS RIGA (LT), CAU D´ORELLA (ES), VAD FESTIVAL GIRONA (ES), ARTMEDIA BUENOS AIRES (AR), BARCELONAVISUAL SOUND (ES) entre d’altres

Live AV: Microfeel – Polaroid Soundtrack

Per a escoltar i mes info:
http://soundcloud.com/microfeel
http://www.sebastianseifert.net/

ER..VA#23
Finançament de proyectes AV
Microfeel
Fecha: 26/04
Local: Conservas, Calle Sant Pau 58

 

Tags:

Índice de vídeos

 1. A
 2. B
 3. C
 4. D
 5. E
 6. F
 7. G
 8. H
 9. I
 10. J
 11. K
 12. L
 13. M
 14. N
 15. O
 16. P
 17. Q
 18. R
 19. S
 20. T
 21. U
 22. V
 23. W
 24. X
 25. Y
 26. Z